Wilt u een groen en gezond gazon? Laat u adviseren door een gazon specialist!

Soms heeft uw gazon problemen en komt u er niet uit, of u mist de ervaring om uw gazon op het niveau te houden wat u nastreeft.

Een mooi gazon is niet altijd makkelijk te onderhouden. Er kunnen allerlei problemen ontstaan, zoals onkruid, mos, droogte of ziektes. Gelukkig kunt u rekenen op de expertise van onze gazon specialist. Hij komt bij u langs om uw gazon te inspecteren en een persoonlijk onderhoudsplan op te stellen.

Onze gazon specialist bekijkt de fysieke bodemstructuur van uw gazon en neemt samples voor een uitgebreide bodemanalyse. Deze analyse geeft inzicht in de chemische, fysische en microbiële eigenschappen van uw bodem. Zo weet u precies wat uw gazon nodig heeft om optimaal te groeien.

Op basis van de bodemanalyse ontvangt u een persoonlijk onderhoudsplan met een bemestingsadvies op maat. Dit plan helpt u om uw gazon het hele jaar door groen en gezond te houden. U kunt ook drie maanden lang contact opnemen met onze gazon specialist voor al uw vragen over uw gazon en het onderhoud ervan.

Wat krijgt u bij een Persoonlijk consult:

  • Persoonlijk gesprek met een Gazon specialist
  • Uitgebreide bodem analyse (chemisch, Fysisch en microbieel) 
  • Persoonlijk onderhoudsplan inclusief bemestingsadvies
  • 10% korting op de benodigde meststoffen
  •  Een directe lijn naar de gazonspecialist voor aanvullend advies voor het volledige seizoen.
Kosten Omschrijving
500 Consult, plannen, analyses en gesprekken
€0 Kilometervergoeding binnen 30 km van Someren
€0,21 Kilometervergoeding buiten 30 km van Someren (met aftrek van 30 km)

 

U kunt zich via het onderstaande contact formulier aanmelden voor het persoonlijk consult of eventuele vragen stellen. Bellen kan natuurlijk: 06-20252806
Wij stellen u voor aan onze gazon expert

Onze gazon Expert Melvin van de Bilt heeft jarenlang internationale ervaring als gras en bodem expert op golfbanen en sportvelden voor het bedrijf Bertels. wij zijn dan ook blij dat we van Melvin als externe adviseur gebruik mogen maken. Melvin werkt graag met een combinatie van theoretische kennis en een praktische uitvoering voor gazon onderhoud. De kennis is de basis maar de uitvoering is het belangrijkste.

Melvin werkt vanuit duurzame oplossingen voor een groen gazon, een oplossing moet namelijk niet meer problemen opleveren. Balans, geduld en doorzettingsvermogen zijn het mantra van deze expert waarmee voor iedereen een groen gazon te bereiken is.