Ontdek ons  aanbod aan gazononderhoudsplannen op Gazon Groen, inclusief een gratis algemeen onderhoudsplan.

gazonliefhebbers die specifieke behoeften hebben, bieden we ook maatwerkoplossingen. Voor slechts €15,- ontvangt u een gepersonaliseerd onderhoudsplan en bemestingsschema, afgestemd op de unieke eigenschappen van uw gazon.

Bij ons maatwerkadvies nemen we uw gazon serieus. U krijgt de gelegenheid om tijdens een telefonische afspraak uw doelstellingen, ervaring en specifieke tuinomstandigheden te bespreken met een van onze gazonexperts. Dit gesprek, eventueel aangevuld met een bodemanalyse, stelt ons in staat een gedetailleerd en effectief onderhoudsplan op te stellen dat perfect aansluit bij uw behoeften. U ontvangt uw persoonlijke onderhoudsplan en bemestingsschema zowel per e-mail als per post, zodat u alle tools in handen heeft om uw gazon groen en gezond te houden.

Wanneer u kiest voor een advies op maat voor uw gazon, krijgt u een onderhoudsplan inclusief bemestingsschema gebaseerd op door uw aangeleverde informatie. Er word een telefonische afspraak met u gemaakt waarin u uw, doelen, ervaringsniveau en mogelijkheden kunt bespreken met een gazon expert. Op basis van dit gesprek en een eventuele bodem analyse word dan het onderhoudsplan inclusief bemestingsschema voor uw gazon gemaakt en verstuurd via mail en post. Zo helpen wij u naar een groen gazon.

Sale!

Bodemanalyse met advies

€ 250,00 € 225,00
Sale!

Bodemanalyse met advies

€ 250,00 € 225,00

Voor deze dienst word er telefonisch een afspraak gemaakt om bodemstalen van uw gazon te nemen. Deze stalen worden geanalyseerd op de chemische- en fysische eigenschappen. Op basis hiervan ontvangt u een persoonlijk onderhoudsplan.

Maand Taak Taak Taak Taak Optioneel Optioneel
Januari Gazon rust Onderhoud gereedschap Sneeuwvrij maken
Februari Onderhoud gereedschap Kalk strooien Sneeuwvij maken
Maart Maaien Verticuteren Doorzaaien Dressen Bodemanalyse Aanzuren
April Maaien Doorzaaien Voorjaars mest Beluchten Dressen
Mei Maaien Doorzaaien Fe 8%
Juni Maaien Zomer mest Doorzaaien Alga Plant 20%
Juli Maaien Irrigeren Yucca
Augustus Maaien Irrigeren Yucca
September Maaien Najaars mest doorzaaien Verticuteren Dressen
Oktober Maaien Blad afhalen Doorzaaien Turf Winter Prep
November Blad afhalen Kalk strooien
December Gazon rust sneeuw vrij maken