Alga plant 20% gebruiken

Gepubliceerd op 22 juni 2023 om 16:59

We vragen ontvangen over Alga Plant 20%, vooral over het gebruik ervan. Daarom hier een video om ervoor te zorgen dat je Alga Plant 20% correct kunt toepassen en goede resultaten kunt behalen.

Je kunt natuurlijk eenrugspuit gebruiken, maar niet iedereen heeft er een. In dit geval kun je wel een gieter gebruiken.

Voor het starten van de applicatie kun je markers maken rond om het gazon om de hoeveelheid van het toegepaste product per vierkante meter te volgen. Hier kun je krijt voor gebruiken en elke meter markeren. Als je het rond de perimeter van het gazon aan minstens twee kanten doet, waar ze aansluiten, is het makkelijk te zien waar je het product aanbrengt. We raden aan om kleine piket paaltjes te gebruiken op grotere gazons.

Het is belangrijk om Alga Plant 20% aan te brengen na grondig water geven om te zorgen dat het niet meteen weg spoeld. Na het aanbrengen van Alga Plant 20% raden wij aan licht water te geven om ervoor te zorgen dat de vloeistof van de bladeren naar de bodem loopt.

Alga Plant 20%  wordt verdund in 1:20, dus als je een gieter gebruikt, moet je 0,5 liter Alga Plant gebruiken voor 10 liter water. Op golfbanen raden we 450 liter Alga Plant per hectare aan, wat 0,045 liter per vierkante meter vertegenwoordigt. Dus met één mix van 0,5 liter Alga Plant 20% en 10 liter water kun je ongeveer 11 vierkante meter behandelen.

We maakten een korte video waarin de toepassing van Alga Plant 20% met een gieter op het gazon te zien is. Er zijn tijdens deze opname geen dieren pijn gedaan enkel een gebroken ego .

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.