Ascophyllum Nodosum

Gepubliceerd op 29 mei 2024 om 14:09

Bekijk onze video voor meer informatie over Ascophyllum Nodosum zeewiermeel op het gazon

Ascophyllum Nodosum, een 100% natuurlijke oplossing voor een gezond en groen gazon. Dit zeewiermeel, afkomstig van de Noord-Atlantische Oceaan, zit boordevol essentiële voedingsstoffen en natuurlijke groeihormonen.

Auxinen
Cytokininen
Gibberellinen

Ascophyllum Nodosum stimuleert de wortelgroei en bevordert de ontwikkeling van nieuwe scheuten. Dankzij de natuurlijke groeihormonen, zoals:

  • Auxinen: Bevorderen celstrekking en wortelgroei.
  • Cytokininen: Stimuleren celverdeling en uitlopen van knoppen.
  • Gibberellinen: Helpen bij stengelverlenging en zaadontkieming.

Deze hormonen versterken de stressbestendigheid van uw gazon, waardoor het zelfs tijdens droge periodes groen en levendig blijft.

Auxine

Cytokininen

Gibberellinen

Voor het beste resultaat, strooi 50 gram per vierkante meter direct op uw gazon. Voeg voor verbetering van zaai- en dressgronden 150 gram per liter toe aan uw grondmengsel.

Kies voor Ascophyllum Nodosum om uw gazon op natuurlijke wijze te onderhouden en te versterken. Bestel nu op Gazon Groen en geniet van een weelderig, gezond gazon het hele jaar door.

Nieuw

Ascophyllum Nodosum

€ 28,33
Nieuw

Ascophyllum Nodosum

€ 28,33

Een 100% Natuurlijke oplossing voor een gezonder gazon. Dit zeewiermeel is rijk aan voedingsstoffen die niet alleen de wortelgroei stimuleren en de ontwikkeling van nieuwe scheuten bevorderen, maar ook helpen bij het doorbreken van zaaddormantie. Het is bijzonder effectief in het verminderen van hitte-stress, waardoor uw gazon ook tijdens droge periodes groen en levendig blijft.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.